Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
 

 

BBS Netaxept - Sikker og brukervennlig e-handel.

Betaling med kredittkort hos Winge Våpen AS er trygt og enkelt.

 

Winge Våpen Netthandel

Winge Våpen har inngått et samarbeid med BBS Netaxept og Teller i forbindelse med kortbetaling med Visa og Mastercard.
Winge Våpen benytter seg av en sikker betalingsløsning fra BBS (Bankenes Betalingssentral).

Denne løsningen innebærer at all kortinformasjon sendes kryptert direkte til BBS, og at det er BBS sin betalingsløsning som returnerer eventuelle feilmeldinger eller bekreftelse på godkjent betaling.

BBS NetAxept bruker en løsning der du blir overført til en sikker side når du skal betale. Informasjonen som oversendes krypteres, slik at du kan være trygg på at ingen fysisk får se ditt kredittkortnummer gjennom betalingsprosessen. Da det er BBS Netaxept sin server som brukes vil utseendet på siden du legger inn kortinformasjon på avvike noe fra resten av nettbutikken.

BBS Netaxept har lang erfaring med salg på internett, og vi samarbeider med dem for å sikre en trygg behandling av dine personlige opplysninger. For å ivareta denne sikkerheten får Winge Våpen AS Nettbutikk aldri tilgang til, og vil dermed under ingen omstendigheter lagre dine kredittkortopplysninger.
I samarbeid med BBS Netaxept tilbyr Winge Våpen AS den tryggeste måten å handle på nett.

Kredittkortsjekk

Alle transaksjoner som blir foretatt på nettsiden blir sjekket av BBS (Bankenes betalingssentral).
Det må være dekning på kortet som benyttes, og det kan ikke være sperret. Din kredittkortinformasjon sendes direkte til BBS via en sikker linje, og blir ikke lagret på våre servere.

Betaling - Visa

Når du betaler med Visa, autoriserer vi ordrebeløpet mot kortet ved bestilling. En autorisasjon betyr at vi ber banken din holde av beløpet for oss, og disponibelt beløp på din konto blir redusert tilsvarende handlesummen. Pengene er fortsatt på kontoen din, men altså reservert oss.

Hvis du velger å kansellere bestillingen, vil vi fjerne autorisasjonen, og beløpet vil bli tilgjengelig innen 2-5 dager avhengig av banken din.

Når ordren din blir sendt fra vårt lager, vil vi belaste Visakortet for de varene vi sender. Hvis det kommer opp en situasjon hvor vi skal betale tilbake penger kort tid etter kjøp, vil vi overføre dette direkte tilbake til kortet ditt.

Vi vil aldri belaste kortet ditt for varer som ikke er sendt til deg. Hvis en ordre blir dellevert vil vi kun belaste for frakten og varene vi fysisk sender.

Betaling - Mastercard

Når du betaler med Mastercard, autoriserer vi ordrebeløpet mot kortet ved bestilling. En autorisasjon betyr at vi ber banken din holde av beløpet for oss, og disponibelt beløp på ditt kredittkort blir redusert tilsvarende handlesummen. Pengene er ennå ikke trukket, men reservert oss.Hvis du velger å kansellere bestillingen, vil vi fjerne autorisasjonen, og beløpet vil bli tilgjengelig innen 3-5 dager avhengig av banken din.

Når ordren din blir sendt, vil vi belaste Mastercard kortet for de varene vi sender. Hvis det kommer opp en situasjon hvor vi skal betale tilbake penger kort tid etter kjøp, vil vi overføre dette direkte tilbake til kortet ditt.

Vi vil aldri belaste kortet ditt for varer som ikke er sendt til deg. Hvis en ordre blir dellevert vil vi kun belaste for frakten og varene vi fysisk sender.

Betaling - Postoppkrav

Forsendelse pr postoppkrav.

Hva er Postoppkrav!
Servicepakke med postoppkrav vil si at du får en lapp i posten om at det er kommet pakke til deg på ditt lokale postkontor.

Du betaler pakken i skranken på posten når du henter den.
Oppkravsgebyr er inkludert i totalsummen du har motatt i e-post fra Winge Våpen AS.
Hvis en forsendelse inneholder flere kolli, betaler du oppkravsgebyret kun én gang.

Betaling - Hente i butikken

Du kan benytte deg av denne muligheten i Winge Våpen AS.
Dersom du legger inn en ordre på utstyret du tenker å plukke opp neste gang du er innom butikken vil vi finne fram din bestilling og gjøre den klar til henting for deg.
Du vil også få en bekreftelse på mail om at alt er plukket frem og er klart til henting.

Betaling gjøres i kassen med kontanter, Visa eller Mastercard.

Winge Våpen  Øyevollveien 6 - 4460 MOI
Telefon. 69262560 - foretaksnummer 986 571 051