Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Lagersalg - REA - SALG > DVD Jaktfilmer > Den Spanske jakta - eksklusiv dokumentar

Den Spanske jakta - eksklusiv dokumentar
Filmet over en periode på mer enn to år....

Kr 299,00
Kr 59,00


Beskrivelse

Den Spanske jakta - eksklusiv dokumentar.

Spansk Jakt slik den utøves av Spanjoler!  Dette er Drivjakt for Alle Penga! Utrolig tettpakket med action - her er det ikke mange pustepauser mellom skuddscener og angrep av ilske villsvin!
Råmaterialet til denne særdeles velproduserte DVD er spilt inn over en periode på mer enn 2 år på ulike områder, gods og eiendommer i regionen Castilla-la Mancha, en autonom region med hovedstad Toledo, dvs sentral i Spania - syd for Madrid.

Litt fakta: La Macha er for mange kjent fra Miguel de Cervantes udødelige bok om "ridderen" Don Quixote. For oss fra nord er det av interesse at befolkningen i denne autonome regionen tilgrenser så vel Andalusia som Extremadura.

Våre fjerne slektninger fra Folkevandringstiden Vandalene - slo seg ned her og området Andalusia har sitt navn fra våre utvandrede forfedre (V)andalusia, en annen “link” er at Extrameadura  er overvintringsområder til Nordiske traner. Vi er altså i en meget naturskjønn del av Spania med en befolkning som er meget stolt av sine røtter og tradisjoner - ikke mist tradisjonell drivjakt på hjort og villsvin utøvet av menn og vi våger si - vakre høyreiste kvinner  som regionen er kjent for.

Vi er så lagt vekk produksjonsmessig og filmatisk som det går å komme fra tidlige Skandinaviske og Nord Europeiske "jaktfilmer" der en man går mer eller mindre å veiver med et kamera bak en jeger.
Som vanlig fra Reivax - det nyeste inne redigering og teknologi for å formidle JAKTEN - SPENNINGEN og det INTENSE -  dette - som kun jegere forstår.

I korte trekk, et vell av skyteepisoder, angrep av villsvin på hunder, forfølgelse av påskutt villsvin i "tetta" med lanse - kort sagt dette er Spania!

Enten du jakter fra jakttårn eller med  drivere og hunder så vil du oppleve - og gjenkjenne deg i alle fasetter av denne intense jakten gjennom øynene til jegerne som er med, jakten, forfølgelsen, situasjonene, skuddene, angrepene dvs innbegrepet av jakt.

Anbefales på det sterkeste av Winge!

Foto/film: Reivax Films
Spilletid: 60 min
Språk: English,Spanish and French
Sytem: Pal (European, Zone 2)

Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.