Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Lagersalg - REA - SALG > DVD Jaktfilmer > Jaktens Sjel og Hjerte - Villsvinjakt

Jaktens Sjel og Hjerte - Villsvinjakt
Dette er noe annet enn norsk traust rusling maks 100m på hver side av en skogsbilvei og skyting av halvtam elg 70m fra låvetrappa.

Varenummer: 105580
Kr 299,00
Kr 59,00


Beskrivelse

Jaktens Sjel og Hjerte - Villsvinjakt.

Mer Villsvin et dyr som fengsler titusenvis av Europeiske jegere – denne gang filmet under to sesonger nord i Goternes land (vår etniske sjelefrender fra Folkevandringstiden som endte opp her -jfr lingvistisk - Gotland)  dvs i Catalonia (i gammel form Gothalonia) i Spania.

En region med ett stolt folk – bevist sine røtter - og tidløst forankrede tradisjoner innen kultur og jaktkultur – i Catalonia er død og liv vevet sammen i - og kommer til utrykk  - i så vel den rike folkelig kultur som i jakten.

Hva skiller denne DVD fra f.eks Villsvin ekstrem? Det er nok her mer vekt på individuelle jaktopplevelser og rollen til hunder og ”hunde-mennene” – de som driver jakten – med lidenskap og pasjon og en iver man sjelden opplever på våre breddegrader.
 
Formidling av lidenskap for jakt og stemninger er nok mer fremtredende enn i ”Ekstrem Villsvin” – og naturen er en helt annen med det som dette medfører for jaktformer – inkludert Pyrsch-jakt.
 
Ellers er det som alltid fra Reivax 110% ”Einsatz” – og et vell av skuddsituasjoner. Dette er noe annet enn norsk traust rusling maks 100m på hver side av en skogsbilvei og skyting av halvtam elg 70m fra låvetrappa.
 
Villsvin i Catalonia – anbefales – Absolutt!!

Foto/film: Reivax Films
Spilletid: 60 min
Språk: English,Spanish and French
Sytem: Pal (European, Zone 2)

Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.