Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Hagle > Huglu - Over/Under hagler > Huglu Eagle G2 12/76 LINKS 71cm. Lettvektshagle 2,9kg - Svært begrenset antall

Huglu Eagle G2 12/76 LINKS 71cm. Lettvektshagle 2,9kg - Svært begrenset antall
TESTVINNER blant rimelige hagler i JAKT & FISKE 2013

Varenummer: 5918
 • På lager
 • Kr 8 500,00
  Kr 7 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Huglu Eagle G2 MCH 12/76 LINKS - TESTVINNER blandt rimelige hagler i JAKT & FISKE 2013.
  Budsjetthagler, økonomihagler, billighagler, det er mange navn som settes på hagler i denne prisklassen, og du kan kalle dem hva du vil, men en ting er sikkert, dette er jakt­hagler som er snille mot lomme­boka, og de svarer til forventningene!!

  Huglo hagler utmerker seg i sin prisklasse, de har meget bra finish både på metall og treverk, normale kolbelengder, og gode Kolbekapper. Importør har egen kvalitetskontroll i Norge som sørger for at du er sikret en et godt bruksvåpen til en hyggelig sum penger!!

  Teknisk informasjon:
  Kaliber: 12-76
  Låskasse (baskyle): Krommet ergal.
  Pipelengde: 71cm
  Sikring: Manuell
  Choker: MCH (5 choker)
  Skjefte: Oljet valnøtt (grade 2)
  Vekt: ca 3kg.
  Finish (metall): krom
  Garanti: 5 år
  Øvrig: Single trigger, løpsvelger, reimfester.

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.
   
  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker