Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Tikka T3x > Tikka T3x Lite Stainless Gjenget 14x1

Tikka T3x Lite Stainless Gjenget 14x1
Nye Tikka T3x serien er pakket med nye detaljer som gir denne rifla best mulig funksjonalitet og super presisjon, og uansett hva du skal jakte, det finnes alltid en Tikka T3x som passer ditt behov.

 • På lager
 • Velg Kaliber:
  Kr 15 990,00
  Kr 14 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Tikka T3x Lite Stainless gjenget 14x1
  Tikka T3x serien er en ny designet rifle, og den ble lansert vinteren 2016.

  Nye Tikka T3x serien er pakket med nye detaljer som gir denne rifla best mulig funksjonalitet og super presisjon, og uansett hva du skal jakte, det finnes alltid en Tikka T3x som passer ditt behov.

  Alle som eier en Tikka i dag, vet godt at Tikka er en rifle man kan stole på, og Tikka er trolig den rifla som gir mest for pengene rett ut av esken!

  Tikka T3 er Norges mest solgte rifle, og nye Tikka T3x skal nå overta denne rollen, noe vi er rimelig sikre på at den vil klare, for Tikka T3x tilbys i en rekke varianter som passer til så å si alle bruksområder. Nye Tikka T3x er bygget på samme prinsippet, men i en oppgradert utgave, og oppgraderingene som er gjort, er noe vi tror de aller fleste vil sette stor pris på!

  Hva er så nytt med Tikka T3x!
  Tikka T3x - Ny utformet syntetisk stokk:
  Stokken er endret til det bedre, blant annet er nå stokken sylt med et skuminnlegg som sørger for at lyden «tomromslyden» mer eller mindre er eliminert, en mer stille stokk i skogen om man vil ;-).

  Tikka T3x - Pistolgrepet: 
  Alle Tikka T3x riflene leveres nå med et forbedret grep på syntetiske-stokker, den har fått oppgradert grep med asymmetrisk mønster som bedre friksjon, og et mer sikkert grep i forskjellige skyte-stillinger.

  I tillegg kan grepet på alle syntetiske-stokker skiftes ut, det finnes to ulike pistolgrep med to ulike vinkler. Den ene medfølger selvsagt i kjøpet, dett er det «nye normale grepet», det andre som kan kjøpes i tillegg er et litt brattere grep, og litt bredere grep, fyller normalt mer i hånden.

  Det finnes også en bredere fram-stokk som kan kjøpes som tillegg for deg som ønsker mer greps flate foran på stokken.  
  Husk også på at nyheten GRS Berserk også passer 100 % på nye T3x, for de av dere som ønsker verdens beste syntetiske stokk til rifla.

  Tikka T3x - kolbekappe:
  Tikka T3x har en ny kolbekappe, dett er en nyutviklet kolbekappe som har intrigerte luftlommer som vil sørge for et mildere og mer riktig rekylopptak. 

  Tikka T3x - Sluttstykke:
  Noen har ment at sluttstykkehylsen (bakre delen av sluttstykke) som ble produsert i plast på Tikke T3 var et svakt punkt, og dette har fabrikken tydelig vert enige i, for alle nye T3x leveres nå med sluttstykkehylse i metall. 

  Tikka T3x - Låskassen:
  Selve feste for montasje er forbedret, blant annet har den fått ytterligere innfestningspunkter for montering av picatinny m.m. 

  Tikka T3x - Større utkasteråpning:
  Tikka T3x har dypere og lengre utkasteråpning som sørger for et bedre utkast av tomhylsen, og ikke minst, enklere og toppmate rifla. 

  Tikka T3x - Rekylklakk:
  For å øke levetiden på rekylklakken, så produseres denne nå i stål til alle nye T3x.

  Finsk kvalitet og tradisjon på sitt beste og Tikka’s presisjon og pålitelighet er et begrep blant jegere og skyttere verden over.

  Skal du ha topp presisjon og funksjonalitet uten at du legger vekt på detaljer og finish så er Tikka rifla for deg.
  Sluttstykket glir lettere enn i omtrent noe annet våpen, avtrekket er helt perfekt og egenspredningen (presisjonen) går de aller fleste riflene en høy gang.

  Rifla har løst 3 skudds boksmagasin ( 5 skudds kan kjøpes utenom), er klargjordt for de fleste typer kikkertmontasjer og leveres med reimbøyler.

  Avtrekket er helt uten kryp og er justert fra fabrikken til 1,5 kg.
  Du kan lett justere vekta på avtrekket selv i området mellom 1000 og 2000 gram.

  Sikringen som er festet til avtrekkerhuset låser også sluttstykket i sikret posisjon. Sluttstykket har 2 låseklakker og dermed 70 graders hevarmsløft.

  Skyter en Tikka T3 rifle dårligere enn 1MOA på 100meter forlater den ikke fabrikken. Vår fokus er presisjon, hva er din? Alle Sako og Tikkavåpen presisjonstestes med Sakoammunisjon som endel av kvalitetskontrollen. Tikka med tre skudd, Sako med fem skudd. Minimumskravet er en samling innen 1MOA på 100meter eller 2,908 cm målt fra sentrum til sentrum i kulehullet.

   

  Teknisk informasjon:
  Kaliber: Alle typer! 
  Vekt: 2,8 kg 
  Løpslengde: 51cm 
  Riflestigning:  
  Boltmekanisme 
  Stokkmateriale i glassfiberforsterket polymer 
  Klassisk rett kolbe 
  Frittliggende pipe (Stainless Steel) 
  Låsekasse frest for montasje (Stainless Steel) 
  Uttagbart boksmagasin 3 + 1 (308W, 6,5x55, 3006 m.m.) 
  Som tilleggsutstyr finnes 5-skudds magasin
  Ferdig gjenget 14x1 
  Push-feed mating 
  Kort utdrager 
  Automatisk utkaster 
  Direkte jaktavtrekk, justerbart (1-2 kg) 
  Skyvesikring

   

  Video:

  Kommer snart....

   
  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

   

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.