Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Hagle > Huglu - Over/Under hagler > Huglu O/U S112S Black 12-76 71cm

Huglu O/U S112S Black 12-76 71cm
Huglu S112S Black er en helt ny og betydelig oppgradert O/U - serie fra Huglu. Moderne design og funksjonalitet i kombinasjon med bra overflatebehandling gjør dette til den peneste hagla Huglu leverer.

Varenummer: 6406
 • På lager
 • Kr 8 990,00
  Kr 8 790,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Huglu O/U S112S Black - Nyhet 2017
  Budsjetthagler, økonomihagler, billighagler, det er mange navn som settes på hagler i denne prisklassen, og du kan kalle dem hva du vil, men en ting er sikkert, dette er jakt­hagler som er snille mot lomme­boka, og de svarer til forventningene!!

  Huglu S112S Black er en helt ny og betydelig oppgradert O/U - serie fra Huglu. Moderne design og funksjonalitet i kombinasjon med bra overflatebehandling gjør dette til den peneste hagla Huglu leverer.

  Huglo hagler utmerker seg i sin prisklasse, de har meget bra finish både på metall og treverk, normale kolbelengder, og gode Kolbekapper. Importør har egen kvalitetskontroll i Norge som sørger for at du er sikret en et godt bruksvåpen til en hyggelig sum penger!!

  Teknisk informasjon:
  Kaliber: 12-76
  Låskasse (baskyle): Krommet ergal.
  Pipelengde: 71cm
  Sikring: Manuell
  Choker: MCH (5 choker)
  Skjefte: Oljet valnøtt (grade 2)
  Vekt: ca 3,3kg.
  Finish (metall): krom
  Garanti: 5 år
  Øvrig: Single trigger, løpsvelger, reimfester.

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.
   
  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker