Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Hagle > Huglu - Over/Under hagler > Huglu Ventus Light G2 12/76 71cm - Lettvektshagle

Huglu Ventus Light G2 12/76 71cm - Lettvektshagle
Budsjetthagler, økonomihagler, billighagler, det er mange navn som settes på hagler i denne prisklassen, og du kan kalle dem hva du vil, men en ting er sikkert, dette er jakt­hagler som er snille mot lomme­boka, og de svarer til forventningene!!

Varenummer: 8022
Kr 9 490,00
Kr 8 990,00


Våpensalg hos Winge Våpen

Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


Beskrivelse

Huglu Ventus Light G2 12/76 - Lettvektshagle - Kun 2,9kg.
Siste nyhet fra Huglu er en lettvekter som kun veier 2.9 kg, og dette er en hagle som har stålkasse, ejector og automatsikring som standard, et meget godt kjøp i prisklassen under 10 000 kroner! 

Huglo hagler utmerker seg i sin prisklasse, de har meget bra finish både på metall og treverk, normale kolbelengder, og gode Kolbekapper. Importør har egen kvalitetskontroll i Norge som sørger for at du er sikret en et godt bruksvåpen til en hyggelig sluttsum!!

Teknisk informasjon:
Kaliber: 12/76
Låskasse: Stål
Stokk: Tyrkisk walnut
Avtrekker type: Singel trigger
Utkast: Ejector
Forpakning: Plast koffert
Choke: 5 Stk Ventus choke
Vekt: 2,9 KG
Løps lengde : 71 cm

Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.