Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Hagle > Winchester SX3/SX4 - Halvautomat hagler > Winchester SX3 Red Performance 12-76 - 71cm - Bestselger fra Winchester!

Winchester SX3 Red Performance 12-76 - 71cm - Bestselger fra Winchester!
Winchester SX3 Red Performance 12-76 Verdensrekordholderen

Varenummer: 123530
 • På lager
 • Kr 16 990,00
  Kr 15 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Winchester SX3 Red Performance 12-76 - 71cm - Bestselger fra Winchester!
  Winchester SX3 Red Performance er Verdensrekordholderen!!

  Like god på lerduebanen som på jakt.

  Sjelden har ei halvautomat fått så mye oppmerksomhet som SX3 Red Performance ? tidligere kalt Flanigun. Å se Patric Flanigun skyte 12 skudd på 1,44 sekunder med denne hagla er mildt sagt imponerende. Våpenet er basert på den ekstremt driftsikre og lynkjappe SX3, men har fått burgunderrød låskasse og magasinmutter.

  Den er også utstyrt med fiberoptisk korn med utskiftbare fibre og leveres med 2 forskjellige gass-stempler for lynkjapp repetering både med 24g lerduepatroner og med harde 12-76 ladninger. Det ene spesielt tilpasset sportsammunisjon det andre for jaktammunisjon. Denne spesielle modellen er også utstyrt med utvendige Midas chocker og leveres i flott Winchester koffert, selvfølgelig i rød farge som seg hør og bør med ei slik hagle.

  Selv om Browning Maxus teoretisk skal være enda raskere, er fortsatt SX3 offisielt verdens raskeste hagle. Den har lav rekyl, lite munningsvipp og gjør lynraske oppfølgingsskudd til en lek. Back Bored løp i kombinasjon med Invector Plus Midas choker gir skuddbilder og utgangshastigheter i verdensklasse.

  Er du links-skytter byr dette ikke heller på noen utfordring. SX3 leveres med shims også for venstre-skyttere og sikringen kan enkelt snus. Våpenet produseres av Browning i Belgia/Portugal.

  Pipelengde: 71
  Kaliber: 12-76
  Choke: Inv.Plus Midas
  Sikteskinne: 6mm
  Vekt: 3,3 kg
  Magasinkapasitet: 4+1
  Skjefte: Composite
  Medfølgende tilleggsutstyr:
  5 choker (cyl,1/4,1/2,3/4 og Full)
  1 chokenøkkel
  2 reimbøyler
  2 stk. 7mm mellomlagsskiver(1påmontert)for just. av kolbelengde.
  1 stk. koffert (rød)
  1 stk. våpenlås

  Øvrig tilleggsprodukter:
  Ekstra mellomlagskiver for forlenging av stokk kjøpes for en billig penge og er samme som benyttes på Browning Maxus og X-Bolt


   

  Winchester SX3 er ikke uten grunn en av verdens mest solgte halvautomater.
  Usedvanlig driftsikker og lynkjapp halvautomat som sammen med Inflex kolbekappe gjør lynraske oppfølgingsskudd til en lek. SX3 Composite, Sporting og SX3 Red Performance (tidligere kalt Flanigun) er belagt med metallgrå Perma-Cote UT (Ultra Tough) for ekstrem rustbeskyttelse.

  Sluttstykket er elektrolytisk forkrommet for rask og friksjonsfri repetering og sikrer sammen med innvendig krommet løp at dette er et av markedets desidert mest vedlikeholdsfrie hagle.
  Winchester SX3 tar alt av ammunisjon, fra 24g lerduepatroner til de kraftigste magnumpatronene, og Back Bored løp i kombinasjon med Invector Plus choker gir skuddbilder og utgangshastigheter i verdensklasse.
  Er du links-skytter byr dette ikke heller på noen utfordring. SX3 leveres med shims også for venstre-skyttere og sikringen kan enkelt snus.
  Winchester haglene produseres av Browning i Belgia/Portugal.

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.