Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Pistol > Tanfoglio > Tanfoglio Stock III Spesial UNICA 9x19 - Purple

Tanfoglio Stock III Spesial UNICA 9x19 - Purple
Production Class - Double Action. Kan også leveres med blå grepsplater

 • På lager
 • Kr 18 490,00
  Kr 15 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Tanfoglio Stock III Spesial UNICA 9x19 - Purple (Production Class) - Double Action
  Samme pistol som 4335 (STOCK III SF) men med UNICA skjefteplater i aluminium, og UNICA avtrekk. Avtrekket ligget på 1400gram.
  Leveres i rød låsbar kvalitetskoffert med totalt 2 magasiner.

  Tanfoglio er for de aller fleste håndvåpenskyttere en velkjent våpenprodusent, faktisk har Tanfoglio produsert kvalitetspistoler siden slutten av 1940 årene, og Tanfoglio har et meget godt utvalg av modeller, og de produserer pistoler i så å si alle versjoner til alle klasser. 

  Tanfoglio har rykte på seg for å inneha enormt god kvalitet, bedre tilpasning en noen annen i sin prisklasse, og en bedre driftssikkerhet en hva mange av sine konkurrenter kan levere.....En pistol fra Tanfoglio både skal, og er en ren, skjær glede å skyte med!

  Finn en Tanfoglio modell som passer din skyteform, kom deg på banen, skyt og kos deg med markedets beste pistol levert fra Tanfoglio! Lyst på en ny Tanfoglio, vi har utvalget, gode priser, og vi sender våpen rett hjem til ditt postkontor hvis du bor litt for langt unna vår butikk..... kontakt oss, og vi hjelper deg så god vi bare kan!

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.