Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Hagle > Browning Maxus > Browning Maxus Sporting Carbon 12-89 - Bestselger!

Browning Maxus Sporting Carbon 12-89 - Bestselger!
Halvautomatisk hagle- Browning MAXUS er en videreutvikling av Winchester SX3 og er verdens raskeste halvautomat, samtidig som du kan få samme hagla til å ta kraftige 12-89 patronene og 24g lerduepatroner uten justering.

Varenummer: 120985
 • På lager
 • Kr 17 990,00
  Kr 16 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Browning Maxus Sporting Carbon 12-89  NYHET!!

  Denne modellen skiller seg fra de andre Maxus modellene ved at den har den spesielle Duratouch finishen. Både kolbe og forskjefte har altså gummiert overflate som gjør den spesielt god å holde og den er Like god på lerduebanen som på jakt.


  Sjelden har det vært knyttet så store forventninger til et nytt våpen som med Browning Maxus. En rekke innovative løsninger har gjort våpenet til noe helt spesielt. Lav rekyl, ekstremt lite munningsvipp og verdens raskeste mekanisme gjør lynraske oppfølgingsskudd til en lek og med Brownings Speed Load kan gåseflokkene bare komme. 

  Back Bore Vector Pro pipe gir skuddbilder og utgangshastigheter du neppe har sett og våpenet takler alt fra 24g lerduepatroner til de kraftigste 12-89 patronene med usedvanlig stor grad av funksjoneringssannsynlighet. Maxus er definitivt verdens mest driftsikre halvautomat!

  Maxus har Speed Lock forskjefte som gjør det like kjapt å ta av forskjefte som på en O/U og har en elegant måte å håndtere magasinplomberingen på. Du bruker simpelthen chockenøkkelen og vrir 90 grader.

  Pipelengde: 71
  Kaliber: 12-89
  Choke: Invector +
  Sikteskinne: 8mm
  Vekt: 3,25 kg
  Magasinkapasitet: 4+1
  Skjefte: Composite Duratouch
  Medfølgende tilleggsutstyr:
  5 choker (cyl,1/4,1/2,3/4 og Full)
  Chokenøkkel
  Reimbøyler
  Shimsett (for kolbejustering)
  Spacer (for justering av kolbelengde)
  Koffert

  Øvrig tilleggsprodukter:
  Ekstra spacere for ekstra lang stokk kan kjøpes for en billig penge og er samme som benyttes på Winchester SX3 og Browning X-Bolt

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.

  Relaterte produkter