Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Optikk - Natt/termisk optikk > Pulsar Helion - Termisk Håndkikkerter > Pulsar Helion 2 XP50 PRO termisk håndkikkert - Nyhet 2021

Pulsar Helion 2 XP50 PRO termisk håndkikkert - Nyhet 2021
Pulsar Helion 2 XP50 PRO termisk håndkikkert, perfekt til observasjoner under jakt og ettersøk av dyr - Kjøpes hos Winge Våpen AS

 • På lager
 • Kr 43 000,00
  Kr 42 190,00


  Beskrivelse
  Årets nyhet fra Pulsar!
  Lagervare

  Nå helt ned til 25mK (!)..

  Pulsar Helion 2 XP50 termisk håndkikkert.
  En av årets største nyheter for deg som ønsker det beste markedet kan tilby av håndholdt termisk kikkert.

  Pulsar Helion 2 XP50 er Pulsar sin nyeste monokulare termiske kikkert. Den har den nyeste NETD <25mK sensoren som sørger for betydelig økning i den termiske sensitiviteten og eliminerer termiske støy som følge av regn, tåke og ute temperatur. Dette gir perfekt detalj gjengkjenning og øker skarpheten på bilde. Med denne sensoren setter PULSAR en ny standard innenfor termiske kikkerter.

  Pulsar Helion er uten tvil det beste på markedet når det kommer til pris kontra ytelse, og med Pulsar Helion har produsenten igjen satt en ny standard når det gjelder termisk kikkert for observasjon både om natten og dagen!
  Team Winge mener Helion serien ikke har noen reelle konkurrenter med tanke på hva denne enheten leverer, og med Pulsar Helion har de ingen problemer med å holde konkurrentene bak seg, og det langt bak!

  Helion er perfekt til observasjoner under jakt og ettersøk av dyr, her ser du gjennom busker og kratt, du har samme perfekte bilde natt som dag, og med denne ser du gjennom tåke og røyk som om det skulle være den beste klarværsdagen noensinne, og alle Helion modellene har WiFi integrert for «Streaming» til smarttelefon eller nettbrett, og det er tillegg innebygget video og kamera med 16Gb lagring.

  For at brukeren skal få et så perfekt bilde som overhode mulig har toppserien Pulsar Helion XP en meget høy oppløsning i display på hele 640x480 piksler, den har et frostsikker høykontrast AMOLED skjerm 1024x768 piksler, og en oppfrisknings frekvens 50Hz. Pulsar Helion XQ serien har samme spesifikasjoner bortsett fra oppløsning i display på XQ serien er noe lavere, dvs. den er på 384x288 piksler.  

  Begge Pulsar Helion utgavene har variabel forstørrelse, og se litt på teknisk informasjon vedrørende de forskjellige modellene som Pulsar leverer før du kjøper ditt verktøy:

  • Helion XP50: Variabel forstørrelse: 2.5 - 20x (zoom) Deteksjonsavstand 1800 meter.
  • Helion XP38: Variabel forstørrelse: 1.9 - 15.2x (zoom) Deteksjonsavstand 1350 meter.
  • Helion XP28: Variabel forstørrelse: 1.4 - 11.2x (zoom) Deteksjonsavstand 1000 meter.
  • Helion XQ50F: Variabel forstørrelse: 4.1 - 16.4x (zoom) Deteksjonsavstand 1800 meter.
  • Helion XQ38F: Variabel forstørrelse: 3.1 - 12.4x (zoom) Deteksjonsavstand 1350 meter.
  • Helion XQ28F: Variabel forstørrelse: 2.3 - 9.2x (zoom) Deteksjonsavstand 800 meter.

  Et hjelpemiddel for avstandsbedømming er også innebygd i Helio serien, og den fungerer helt ok etter våre tester, man justerer to linjer fra topp til bunn på et dyr (velg dyreart i menyen), når du har hele dyret innenfor linjene kan du lese av en noenlunde avstand til målet!  

  Pulsar Helion har også innebygd WiFi funksjon som gjør at du kan «stream your own content live», du kan koble din telefon direkte opp til enheten og se bilde live på din telefon, eller filme det du ønsker på din telefon/Pad osv.

  Det kan kjøpes en trådløs fjernkontroll for den som øsnker lett tilgang til menyene for eksempelvis ved bruk av kamerastativ, og alle Helion utgavene leveres nå med oppladbare batterier av typen "B-pack IPS5" og batteriet skal klare en driftstid på inntil 8 timer. Et ekstra stort batteri kan kjøpes i tillegg, IPS14 10,4Ah 16-20 timers drift.
  Viktig å få med seg: Programvaren i Helion kan oppdateres via Stream Vision når det er behov for det!

   

  Winge Våpen AS er Pulsar Senter - vår kompetanse og kunnskap er din sikkerhet. 

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.
   
  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.